Во овој момент, на Македонски - Јидски Речник има голем број на 4,070 зборови во македонски како 4,317 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го335,417 / изрази , меѓу 1,778 денес.
Тагови: Македонски - Јидски речник,Македонски, Јидски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Јидски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-yiddish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
1.5133 / 0.1127 (20)
Вратете се на почетокот